Loader
 

Valborg: April 30, 2019

Valborg: April 30, 2019

Tisdagen den 30 april hälsar vi våren välkommen i Earl Bales Park Från kl. 18.00, brasan tänds kl. 19.00.
Tisdagen den 30 april hälsar vi våren välkommen med majbrasa och vårtal på traditionellt sätt. Vi träffas kl. 18.00, och kl. 19.00 tänder vi brasan, sjunger vårsånger, lyssnar till vårtal, grillar korv och dricker kaffe och läsk.

För att värna om miljön använder vi inte engångskoppar utan de som vill ha kaffe tar med sig en egen kaffemugg. Kyrkan bjuder som vanligt på all fika och mat under kvällen, men tar med glädje emot en frivillig donation på plats. Ta gärna med studentmössa men framför allt ett glatt humör!

Plats: Earl Bales Park, infart via Raoul Wallenberg Rd från Bathurst St, cirka 1.5 km norr om Hwy 401.
När du kommit in i parken, håll till höger där vägen delar sig och fortsätt till Fire Pit No. 2 alldeles vid slutet av parkeringsplatsen.